Advertorial

De oplossing voor het tekort aan horecamedewerkers is hier

Advertorial – De economie groeit en dat is goed nieuws voor de horeca. Mensen gaan vaker de deur uit om culinair te genieten of te verblijven in een hotel. Keerzijde van deze ontwikkeling is de vraag naar medewerkers. The Work Embassy werft horecatalenten uit heel Europa om in Nederland te werken.

De oplossing voor jouw personeelstekort is hier. The Work Embassy werft talenten uit heel Europa om in ons land te komen werken.

Talent
Buiten onze landsgrenzen is er enorm veel talent, terwijl we in Nederland een tekort hebben. De economie groeit en daarmee ook het aantal mensen dat buiten de deur eet en drinkt.

Goed nieuws voor de horeca! Toch? Absoluut! Al heeft dit wel tot gevolg dat de sector de komende jaren bijna 100.000 nieuwe medewerkers nodig heeft.

The Work Embassy
Horecatalent vind je via The Work Embassy. Een internationaal ‘matchmaking’ bedrijf, dat ooit begon als onderzoek voor een afstudeerproject.

Nu het is het uitgegroeid tot een onderneming die jou helpt aan de perfecte kandidaat. De oprichters hebben beiden sterke roots in de horecawereld en begrijpen daarom precies jouw behoeftes.

Het proces is simpel
Kennismaking: we komen langs om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Hierdoor krijgen we een goede indruk van de sfeer, het personeel en het ‘soort onderneming’. Wij zijn ervan overtuigd dat hierdoor een perfecte match tot stand kan komen.

Profilering: heldere formulering van de eisen en de behoeftes die worden gesteld aan de kandidaat.

Selectie: via onze internationale kanalen gaan wij op zoek naar talenten. Chef-koks, barista’s of assistent-managers uit Spanje of Italië, het is allemaal mogelijk. Alle kandidaten worden onderworpen aan een selectieproces én worden naast jouw persoonlijke ‘personeelsprofiel’ gelegd.

Kiezen: alleen als er geschikte kandidaten zijn gevonden, worden deze aan jou voorgesteld. Hierin heb jij de uiteindelijke keuze.

Transfer: The Work Embassy regelt alles. Wij zorgen voor de transfer, bankzaken, verzekeringen en inschrijving bij de gemeente. Daarnaast zijn we het vaste aanspreekpunt voor kandidaten, zodat jij je kunt blijven richten op je onderneming.

Binnen vier weken kan het volledige proces doorlopen zijn en heb jij een nieuw talent voor je werken. Op zoek naar horecaprofessionals voor jouw onderneming?

Interesse in wat The Work Embassy voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op! Wij komen graag langs voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek. Neem contact met ons op via info@theworkembassy.com of bezoek onze website.

Vorig artikel

De geheimen van Irpinia, het Bourgogne van Italië

Volgend artikel

Video: Alain Caron over Jannis Brevet

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.