Nieuws

De Librije presenteert koks ChefsRevolution op ChefsFriends

Bij De Librije in Zwolle vindt zondag 18 en maandag 19 september ChefsRevolution plaats. In aanloop naar dit gastronomische evenement publiceert ChefsFriends als mediapartner de video’s, waarin de internationale topchefs worden voorgesteld door Thérèse en Jonnie Boer. We trappen af met de gastheer.

Negen internationale topchefs geven tijdens ChefsRevolution 2016 kookdemonstraties in Theater De Spiegel in Zwolle.

Thérèse Boer
Het tweedaagse gastronomische evenement is een initiatief van Thérèse en Jonnie Boer van driesterrenrestaurant De Librije.

In een serie video’s worden de chefs voorgesteld door Jonnie en Thérèse, dat gebeurt exclusief voor ChefsFriends.

Jonnie Boer
We trappen af met de gastheer, één van de twee driesterrenchefs die ons land rijk is. Wat hij gaat doen, dat vertelt Thérèse.

Kaarten bestellen
Wil je aanwezig zijn bij de kookdemonstraties in Theater De Spiegel, dan kun je online kaarten bestellen via Chefsrevolution.com/tickets.

Kookdemonstraties
Als mediapartner van ChefsRevolution presenteert ChefsFriends de komende weken niet alleen alle chefs die een kookdemonstratie geven, maar ook extra informatie over de 2016-editie van het evenement.

Voor meer informatie kun je uiteraard ook terecht op de website van ChefsRevolution.

 

Vorig artikel

Andrès Delpeut nieuwe chef restaurant Bridges Amsterdam

Volgend artikel

Nieuwe locatie voor sterrestaurant Sense in Den Bosch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.