Nieuws

De Koetsier, Alma en Goyvaerts krijgen plek in Michelingids

De restaurants De Koetsier in Boxtel, Alma in Oisterwijk en Goyvaerts in Eindhoven worden opgenomen in de Michelingids voor 2021. Het is de eerste notering voor de drie Brabantse eetgelegenheden. Michelin heeft dit nieuws bekendgemaakt in een artikel op de eigen website.

De Koetsier in Boxtel is volgens Michelin een ‘romantisch restaurant waar de wijnen van Martijn de moderne finesse van chef Ayesta mooi aanvullen’. Iets verderop in Oisterwijk verbaast Alma ‘met zijn wereldse lekkernijen’, zo oordeelt de gids.

Eindhoven
In Eindhoven zwaaien de drie broers Jip, Yelle en Jesse de scepter bij Goyvaerts (foto). Michelin daarover: ‘Hun moderne interpretatie van de Franse keuken is hip en vol op smaak’.

Sterren en Bib Gourmands
De presentatie van de Michelingids voor 2021 is maandag 29 maart in Amsterdam. Tijdens de ceremonie wordt ook de lijst bekendgemaakt met daarop de restaurants die zijn bekroond met een ster, sterren of Bib Gourmand.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Ondernemen in coronatijd: Alain Adriaanse van Hofstede Meerzigt

Volgend artikel

Thomas Voets nieuwe chef Benz at Kazerne in Eindhoven

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.