Mijn Koelkast

De koelkast van Kars van Wechem

Kars van Wechem is eigenaar van het drijvende toprestaurant De Saffraan in Amersfoort. ChefsFriends.nl mocht bij hem thuis even in de koelkast kijken.

Een fraaie donkere koel- vriescombinatie pronkt in de hoek van Kars’ moderne keuken. In de koelkast zien we onder andere veel producten voor het ontbijt, producten die langer houdbaar zijn zoals tafelzuren en verse aardbeien voor de enthousiaste hond Bart.

De koelkast is volgens Kars meer het domein van partner Monique. De diepvries daarentegen is meer Kars z’n ding. Zeker wanneer hij thuiskomt van een dag hard werken bij De Saffraan. ‘Ik ben ’s nachts de snackkoning. Na het werk drink ik twee biertjes op de zaak en als ik thuis ben, gaat het vriesvak open. Een pizzaatje of tosti gaat dan de oven in’, aldus Kars.

ChefsFriends.nl mocht de vorige keer een kijkje nemen in de koelkast van Estée Strooker. Heb jij nou een chef waarvan je altijd al in de koelkast heb willen kijken? Laat het ons dan weten, dan gaan wij erop af met de camera.

Vorig artikel

Harbour Club Kitchen opent in Wyndham Apollo Amsterdam

Volgend artikel

Proef met foodtrucks op meerdere locaties in Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.