Nieuws

De Jonge Dikkert: zomeractie en open op zondag

De Jonge Dikkert in Amstelveen heeft tot en met 30 augustus een zomeractie. Als gast geniet je voor 55 euro per couvert van het speciale chefsmenu van zes gangen. Sinds 23 augustus kun je in het met een Bib Gourmand beloonde restaurant ook weer terecht op zondag.

Chef Marcel Bonda heeft een zesgangenmenu samengesteld dat tot eind augustus is te proeven voor een speciale prijs.

Marcel Bonda
‘Je betaalt slechts 55 euro en dat betekent een korting van ruim 20 procent’, aldus eigenaren Eugène van Angelbeek en Arjen Kräwinkel. ‘Per avond is een beperkt aantal tafels beschikbaar.’

Bib Gourmand
De Jonge Dikkert is sinds 23 augustus weer te bezoeken op zondag. De keuken is doorlopend geopend van 13.00 tot 19.30 uur. Het restaurant is aangesloten bij JRE-Nederland en in het bezit van een Bib Gourmand.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Cocktailbar Super Lyan Amsterdam heropent met nieuw elan

Volgend artikel

Beer meats BBQ bij restaurant-hotel Savarin in Rijswijk

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.