Nieuws

De Jonge Dikkert beloont vaste gasten aan begin nieuwe jaar

Fans van De Jonge Dikkert in Amstelveen opgelet. Speciaal voor vaste gasten wordt in de eerste drie maanden van het jaar het Jeunes Restaurateurs-menu van zes gangen geserveerd voor de prijs van vier gangen. En om feestelijk te kunnen starten, is een bruisend aperitief inbegrepen.

Een aantrekkelijke actie van het bij JRE Nederland aangesloten restaurant Molen de Jonge Dikkert aan de Amsterdamseweg in Amstelveen.

Zes gangen
Vaste gasten van de eetgelegenheid kunnen in de maanden januari, februari en maart genieten van een zesgangenmenu voor de prijs van slechts vier gangen.

Bruisend aperitief
Voor deze zogeheten ‘Delicious Start’ betaalt je per persoon 49,50 euro. Daarbij is een bruisend aperitief bij ontvangst inbegrepen. ‘Een korting van ruim 30 procent’, aldus eigenaren Eugène van Angelbeek en Arjen Kräwinkel.

Fans
Let op: de actie is uitsluitend bedoeld voor vaste gasten en fans van De Jonge Dikkert en reserveren kan alleen via het daarvoor bestemde formulier op de website van het restaurant.

Reserveren
Ook belangrijk om te weten, is dat slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is voor deze actie en dat bij de reservering moet worden aangegeven dat wordt gekozen voor het Jeunes Restaurateurs-menu.

Alleen het bruisend aperitief is bij de prijs inbegrepen, de overige consumpties (dus) niet. Wat ChefsFriends betreft een goede reden om het nieuwe jaar te beginnen bij De Jonge Dikkert.

Vorig artikel

Boek Le Garage 25 jaar van Joop Braakhekke valt in de prijzen

Volgend artikel

Reserveer tafel voor Valentijnmenu In den Rustwat Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.