Vacatures

Restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos zoekt Chef de Partie

Vacature – Het met een Michelinster bekroonde Restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos is op zoek naar een chef de partie. Ben jij een enthousiaste zelfstandig werkend kok en voel jij je aangesproken door de filosofie van chef René Tichelaar dat eten op eten moet lijken, dan moet je absoluut reageren.

Restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos wordt door gasten en collega’s gewaardeerd om de verrassende smaken uit de keuken en de gastvrijheid die je in het gehele bedrijf terug proeft.

Michelin
Het restaurant van De Gieser Wildeman is sinds 2006 bekroond met een Michelinster en de Franse bistro met een Bib Gourmand, de onderscheiding van Michelin voor een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit. De Gieser Wildeman is een trots lid van culinair samenwerkingsverband Alliance Gastronomique.

SVH Meesters
SVH Meesterkok René Tichelaar en SVH Wijnmeester Danny Dwarswaard bewijzen al vele jaren op rij dat het leveren van een topprestatie hand in hand kan gaan met het goed opleiden van medewerkers.

Wie ben jij?

  • Jij bent een enthousiaste zelfstandig werkend kok;
  • Jij vindt het een uitdaging altijd te gaan voor de beste smaak;
  • Jij voelt je aangesproken door het motto van René: ‘eten moet op eten lijken’;
  • Jij hebt ervaring in andere ambachtelijke restaurants;
  • Jij bent resultaatgericht, alert en flexibel.

Wat bieden wij jou?

  • Salaris is conform nieuwe cao en in overeenstemming met je functie;
  • Wij leren je de fijne kneepjes van het koksvak;
  • Eigen inbreng wordt aangemoedigd;
  • Werken in een jong team onder leiding van een ervaren Meersterkok;
  • Woonruimte is in overleg beschikbaar;
  • Zon-, feest- en maandagen ben je vrij;
  • Dagelijks een goede personeelsmaaltijd.

Pak je kans en neem contact op!

Restaurant De Gieser Wildeman
T.a.v. René Tichelaar
Botersloot 1
4225 PA Noordeloos
(0183) 582 501
www.degieserwildeman.nl
info@degieserwildeman.nl

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

WestCord Hotels start 2019 met Waanzinnige WestCord Weken

Volgend artikel

Street Food Diner bij sterrestaurant Rijks in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.