Nieuws

De Fuik Aalst serveert signaturenmenu in jubileummaand

April is jubileummaand bij De Fuik in Aalst. Rosita en Martin Ruisaard zijn vrijdag 1 april drie jaar eigenaar van ‘één van de mooiste restaurants van Nederland’ en vieren dit jubileum met hun gasten. Er is een speciaal signaturenmenu samengesteld met daarin de beste gerechten van de afgelopen jaren.

‘Al weer drie jaar geleden kregen wij de kans van ons leven’, zo laten Rosita en Martin Ruisaard van De Fuik in Aalst weten.

Restaurant
‘Plots waren wij geen werknemers meer van één van de mooiste restaurants van Nederland, maar stonden wij samen aan het roer van deze prachtige onderneming.’

Rosita en Martin Ruisaard
Op 1 april 2016 is het duo officieel drie jaar eigenaar van De Fuik en net als in voorgaande jaren vieren Martin en Rosita dit met hun gasten.

Toppers van afgelopen jaren
De hele maand april wordt een speciaal Signaturenmenu geserveerd met daarin de toppers van de afgelopen drie jaren en de favoriete wijnen van sommelier Bram.

Reserveren
Reserveren kan direct via de button op de Facebookpagina van De Fuik of door te bellen met 0418-55 22 47. Je kunt kiezen voor een lunch van vier gangen voor 39 euro of een diner van vijf gangen voor 45 euro.

Vermeld daarbij dat je komt voor het Signaturenmenu en dat je met Martin en Rosita wilt proosten op hun vierde jaar als eigenaren van het restaurant.

JRE Nederland
Rosita en Martin zijn sinds begin dit jaar aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland. Zij presenteerden zich tijdens een speciale lunch bij de Franse ambassade in Den Haag.

Video: salade van krab met coquille

Misschien krijg je dit gerecht wel als je reserveert voor het Signaturenmenu: de salade van krab met coquille. Speciaal voor ChefsFriends maakte Martin zijn gerecht op voor onze draaiende camera. Lekker!

Vorig artikel

Euro-Toques jarig: menu bij aangesloten restaurants

Volgend artikel

Landgoed Wolfslaar krijgt prijs voor combinaties wijn en spijs

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.