Provincie in de kijker

De favoriete restaurants in Overijssel van Erik de Mönnink

Onder de noemer ‘provincie in de kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete restaurants in de provincie waarin het bedrijf is gelegen. Om jou te helpen bij het vinden van verborgen parels. Deze keer Erik de Mönnink van De Swarte Ruijter in Holten.

Restaurant Tao – Enschede
‘Japans restaurant met heerlijke sushi en sashimi. Het lievelingsadres van onze jongste dochter.’
restauranttao.nl

Moulin Bistronomie – Borculo
‘Oké, feitelijk gelegen in Gelderland maar wel heel dicht bij Overijssel. Raymond Prinsen kookt echt geweldig. Het is er altijd genieten. Ook heerlijk in de zomer als je plaats kunt nemen op het prachtige terras.’
moulinborculo.nl

Restaurant Jackies – Deventer
‘We komen hier graag vanwege de enorme beleving, en de gastvrijheid en het gastheerschap die er top zijn.’
jackiesnyc.com

T Bone – Enter
‘Al ongelooflijk veel jaren een begrip en een constante kwaliteit. Wij zijn er tijdens onze bezoeken nog nooit teleurgesteld.’
bistrotbone.nl

Il Campanile – Markelo
‘Geweldig Italiaans restaurant! We komen er af en toe om eten te halen, maar ook om er te zitten en te genieten van de heerlijke, altijd verse producten.’
Ilcampanile.nl

Vorig artikel

Erik van Loo over smaken, zijn signatuur en Rotterdam

Volgend artikel

Albert van Rheede van Sanadome over gezonde voeding

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.