Onder de noemer ‘provincie in de kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete restaurants in de provincie waarin het bedrijf is gelegen. Om jou te helpen bij het vinden van verborgen parels. Deze keer Erik de Mönnink van De Swarte Ruijter in Holten.
Restaurant Tao – Enschede
‘Japans restaurant met heerlijke sushi en sashimi. Het lievelingsadres van onze jongste dochter.’
restauranttao.nl
Moulin Bistronomie – Borculo
‘Oké, feitelijk gelegen in Gelderland maar wel heel dicht bij Overijssel. Raymond Prinsen kookt echt geweldig. Het is er altijd genieten. Ook heerlijk in de zomer als je plaats kunt nemen op het prachtige terras.’
moulinborculo.nl
Restaurant Jackies – Deventer
‘We komen hier graag vanwege de enorme beleving, en de gastvrijheid en het gastheerschap die er top zijn.’
jackiesnyc.com
T Bone – Enter
‘Al ongelooflijk veel jaren een begrip en een constante kwaliteit. Wij zijn er tijdens onze bezoeken nog nooit teleurgesteld.’
bistrotbone.nl
Il Campanile – Markelo
‘Geweldig Italiaans restaurant! We komen er af en toe om eten te halen, maar ook om er te zitten en te genieten van de heerlijke, altijd verse producten.’
Ilcampanile.nl
Lees verder
-
Restaurantvereniging Alliance Gastronomique heeft drie nieuwe leden verwelkomd. De nieuwkomers zijn geïnaugureerd tijdens de jaarvergadering…
-
Twee restaurants in Nederland behoren bij de 50 beste Italiaanse restaurants in de wereld, blijkt…
-
Het Franse La Liste heeft 22 Nederlandse restaurants opgenomen in haar lijst voor 2025. De…