Provincie in de kijker

De favoriete restaurants in Groningen van Jan Gaastra

Onder de noemer ‘Provincie in de Kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete restaurants in de provincie, waarin het bedrijf is gelegen. Deze keer Jan Gaastra van restaurant Bisque in Groningen.

Herberg Onder de Linden – Aduard
‘Je komt hier om te eten op niveau. Chef en eigenaar Steven Klein Nijenhuis kookt super. Het niveau is top!’
Herbergonderdelinden.com

De Uurwerker – Groningen
‘Altijd lekker, en een plek om gewoon gezellig te genieten met je gezin en aanhang. Mijn tip: probeer de spareribs.’
Uurwerker.nl

Het Bakkerscafé – Groningen
‘In het assortiment ontzettend veel heerlijk brood met lekkernijen. Fijne plek voor ontbijt, lunch en borrel.’
Hetbakkerscafe.nl

De Molenaar – Onderdendam
‘Dankzij de creatieve keuken is dit een restaurant waar je lekker kunt eten in een heel gezellige ambiance. Huisvest in een korenmolen, die ook overnachtingsmogelijkheden heeft.’
Restaurantdemolenaar.nl

Florentin – Groningen
‘Genieten in een ongedwongen sfeer met producten die worden bereid in een eerlijke en creatieve keuken.’
Florentingroningen.nl

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Waarom hoort rode wijn niet alleen bij vlees?

Volgend artikel

Blog: ‘Waarom bestaat er geen rode champagne?’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.