Vacatures

De Echoput in Hoog-Soeren zoekt keukentoppers

Vacature – Kom jij de keuken van De Echoput in Hoog-Soeren versterken? In de bossen van Paleis het Loo op de Veluwe in Gelderland ligt het hotel en restaurant van de familie Klosse. Voor de witte brigade is zij op zoek naar een chef de partie of (aankomend) souschef.

Op een bijzondere plek in de Kroondomeinen, de bossen van Paleis het Loo op de Veluwe in Gelderland, kwam 65 jaar geleden de familie Klosse naar De Echoput. Het betekende het begin van een rijke geschiedenis.

Apeldoorn
In die periode groeide de onderneming in Hoog-Soeren bij Apeldoorn uit van een theehuis naar een restaurant op hoog niveau en een vijfsterrenhotel met vergaderruimtes, hotelbar en kookschool.

Leendert Scholtus
Het restaurant, waar chef-kok Leendert Scholtus recent terugkeerde in de keuken, staat bekend om haar wild en wijn-spijscombinaties.

Reageren
Wil jij werken in de inspirerende omgeving van de Veluwe en heb je ambities als chef de partie of (aankomend) souschef, stuur dan een e-mail naar hotel@echoput.nl en vertel ons meer over jezelf. We zijn belangstellend uit naar je reactie.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Kaas, dessert en koffie to go bij IDRW in Rotterdam

Volgend artikel

Latour Noordwijk presenteert jong talent en lunch op zondag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.