In de kaart kijken

De Canadese kreeft van restaurant l’Atelier in Gulpen

In de rubriek ‘In de kaart kijken’ zoeken we gerechten met een verhaal. Vandaag het gerecht van Hans Kinkartz van restaurant l’Atelier in Gulpen: kreeft, wortel en jasmijnbloesem.

In onze nieuwsbrief vertelt Hans volgende week over de totstandkoming van dit gerecht. Ook nu zit er weer een bijzonder verhaal achter een gerecht.

Wil je het verhaal over dit gerecht weten? Neem dan een abonnement op onze gratis nieuwsbrief, want daarin geeft Hans tekst en uitleg. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

Je kunt ook andere afleveringen van In de kaart kijken bekijken. Ze zijn te vinden op ChefsFriends.nl.

Vorig artikel

Inauguratie Slow Escargots door Euro-Toques Nederland

Volgend artikel

Vlog eerste Groupon NK Aspergesteken in Blaricum

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.