In de rubriek ‘In de kaart kijken’ zoeken we gerechten met een verhaal. Vandaag het gerecht van Hans Kinkartz van restaurant l’Atelier in Gulpen: kreeft, wortel en jasmijnbloesem.
In onze nieuwsbrief vertelt Hans volgende week over de totstandkoming van dit gerecht. Ook nu zit er weer een bijzonder verhaal achter een gerecht.
Wil je het verhaal over dit gerecht weten? Neem dan een abonnement op onze gratis nieuwsbrief, want daarin geeft Hans tekst en uitleg. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.
Je kunt ook andere afleveringen van In de kaart kijken bekijken. Ze zijn te vinden op ChefsFriends.nl.
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…