Home / In de kaart kijken / De Canadese kreeft van restaurant l’Atelier in Gulpen

De Canadese kreeft van restaurant l’Atelier in Gulpen

In de rubriek ‘In de kaart kijken’ zoeken we gerechten met een verhaal. Vandaag het gerecht van Hans Kinkartz van restaurant l’Atelier in Gulpen: kreeft, wortel en jasmijnbloesem.

In onze nieuwsbrief vertelt Hans volgende week over de totstandkoming van dit gerecht. Ook nu zit er weer een bijzonder verhaal achter een gerecht.

Wil je het verhaal over dit gerecht weten? Neem dan een abonnement op onze gratis nieuwsbrief, want daarin geeft Hans tekst en uitleg. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan hier.

Je kunt ook andere afleveringen van In de kaart kijken bekijken. Ze zijn te vinden op ChefsFriends.nl.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang gratis onze inspiratiemail in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.