Nieuws

De Beejekurf in Venray viert 10-jarig bestaan met guilty pleasures

Restaurant De Beejekurf in Venray maakt zich op voor het 10-jarig bestaan. Zaterdag 1 juni is de feestelijke dag en dat wordt groots gevierd met een avondvullend programma, waarin tien zogeheten guilty pleasures de hoofdrol spelen. Wil je verzekerd zijn van een plek, reserveer dan nu alvast je tafel.

De tiende verjaardag van restaurant De Beejekurf in Venray wordt uitgebreid gevierd door eigenaren Hanneke Verstappen en Mathijs Jacobs.

Mathijs Jacobs
Zaterdag 1 juni worden tijdens een avondvullend programma tien guilty pleasures van het team geserveerd, aangevuld met heerlijke wijn.

JRE-Nederland
Reserveren kan al. De prijs per persoon bedraagt 130 euro all-in. Wil je zeker zijn van een plek aan tafel, ga dan nu naar de website van restaurant De Beejekurf dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Wijnmakersdiner met Spaanse wijnen bij Dorset in Borne

Volgend artikel

Lunch met Pflüger-wijnen bij De Nederlanden in Vreeland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.