Dan Hunter is zondag 28 mei te gast bij Rijks Restaurant in Amsterdam. De topchef verzorgt samen met executive chef Joris Bijdendijk en keukenchef Ivan Beusink een lunch en een diner. Tijdens het evenement presenteert de gastchef bovendien zijn boek Brae, vernoemd naar zijn restaurant in Australië.
Dan Hunter is eigenaar van restaurant Brae in Australië. Hij heeft een ‘three-hat-status’ (vergelijkbaar met het systeem van Michelinsterren) en staat op plaats 65 in de lijst van St. Pellegrino’s Best Restaurants.
Signature dishes
Hij komt naar Rijks Restaurant om in samenwerking met sterchef Joris Bijdendijk en zijn keukenteam een lunch en een diner te verzorgen met daarin louter signature dishes.
Boek
Dan Hunters boek gaat over zijn persoonlijke reis van keukenhulp tot chef-kok in een aantal van de beste restaurant ter wereld, en eindigt bij Brae.
Lunch en diner
Voor de lunch en het boek betaal je 137,50 euro per persoon, de kosten voor het diner en het boek bedragen 147,50 euro. Reserveren kan alleen online via deze link. In de module worden alle beschikbare tijden getoond.
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…