Da Vinci presenteert nieuwe maître-sommelier met arrangement
Jesse Dean Bruijstens is de nieuwe maître-sommelier van Da Vinci in Maasbracht. Om nader kennis met hem te maken, heeft het sterrestaurant een exclusief luncharrangement samengesteld. Vijf signatuurgerechten van Margo Reuten worden begeleid door zeer hoogwaardige wijnen uit de Vinoteca.
‘Maak kennis met onze nieuwe maître-sommelier Jesse Dean Bruijstens’, zo wordt het exclusieve arrangement bij restaurant Da Vinci in Maasbracht aangekondigd.
Petro Kools
Net als Petro Kools heeft Jesse Dean een enorme passie voor wijn. Het duo heeft een bijzonder luncharrangement samengesteld, waarin vijf signatuurgerechten van Margo Reuten worden begeleid door zeer hoogwaardige wijnen uit de Vinoteca.
Margo Reuten
Het arrangement is beschikbaar op de zondagen 2 en 9 september (aanvang 12.00 uur). De kosten bedragen 195 euro per persoon.
Champagne, amuses, het vijfgangenmenu met begeleidende wijnen, mineraalwater en koffie of thee met friandises zijn inbegrepen.
Alliance Gastronomique
Reserveren kan via de website van restaurant Da Vinci, dat is aangesloten bij Alliance Gastronomique.