Nieuws

Cultuurtocht onder leiding van hotelier Camille Oostwegel

Ontdek de Euregio met Camille Oostwegel. Van zondag 14 tot en met woensdag 17 augustus kun je met de Limburgse hotelier mee met een vierdaagse reis langs vele bezienswaardigheden in drie landen. Op het programma van de Cultuurtocht 2016 staan Zuid-Limburg, Bonn, Maaseik en Maastricht.Cultuur snuiven onder leiding van een gerenommeerd hotelier. Het kan tijdens de Cultuurtocht 2016, een initiatief van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Château St. Gerlach
Tijdens deze vierdaagse tocht bezoek je onder leiding van Camille Oostwegel bezienswaardigheden in drie landen.

Zondag 14 augustus word je om 14.00 uur ontvangen met koffie en Limburgse vlaai bij Château St. Gerlach in Valkenburg.

Diner
Aansluitend breng je een bezoek aan een kleurrijke tuin met diverse soorten siergrassen in Hulsberg en Rijksmonument Klooster Hoogcrutz in Slenaken.

’s Avonds is er een wijnproeverij op de bouwplaats van het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve en wordt aansluitend een driegangendiner geserveerd in Restaurant Château St. Gerlach.

Maastricht
De dagen daarna staan bezoeken gepland aan Bonn (maandag 15 augustus), Maaseik (dinsdag 16 augustus) en Maastricht (woensdag 17 augustus).

Deelnemen
De prijs van de Cultuurtocht 2016 bedraagt 775 euro per persoon op basis van twee personen in een luxe hotelkamer van Château St. Gerlach.

Dit bedrag is inclusief drie overnachtingen, ontbijt, busvervoer, diners, lunches, toegangsbewijzen, aperitieven, wijnproeverij en koffie en vlaai op zondag. Dranken tijdens de diners zijn niet inbegrepen.

Reserveren
Reserveren kan telefonisch (043) 608 88 88 of door het sturen van een e-mail naar gerlach@chateauhotels.nl.

Voor meer informatie en het uitgebreide programma kun je terecht op de website van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants.

Hotelier Camille Oostwegel

Gerenommeerd hotelier Camille Oostwegel is eigenaar van Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants. Recent sprak ChefsFriends uitgebreid met hem voor onze videocamera over onder andere St. Gerlach en Zuid-Limburg.

Vorig artikel

Jubileummenu Het Koetshuis Bennekom om 30-jarig bestaan te vieren

Volgend artikel

Eigenaren In de Molen nemen Onder de Linden in Aduard over

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.