Nieuws

Cultuurtocht Château St. Gerlach: op stap in Limburg

Je krijgt deze zomer de kans om op stap te gaan met de bekende Limburgse hotelier Camille Oostwegel. Van zondag 9 tot en met woensdag 12 augustus vindt de Cultuurtocht 2015 plaats. Deelnemers overnachten in Châteu St. Gerlach in Valkenburg en gaan vier dagen op stap in de omgeving.

Tijdens de Cultuurtocht 2015 bezoeken deelnemers ‘de bezienswaardigheden in het land zonder grenzen’, zo kondigt Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants het zomerse evenement aan.

Camille Oostwegel
De bekende hotelier Camille Oostwegel bezit vijf hotels en Limburg. Château St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul is de uitvalsbasis tijdens de vijf dagen durende tocht. Op de site van de hotelonderneming is het voorlopige programma gepresenteerd.

Maastricht
Zondag 9 augustus is de ontvangst met – uiteraard – Limburgse vlaai en volgt een bezoek aan onder andere het Belgische Lanaken.

De dag daarop staat in het teken van de bevrijding. Op dinsdag is een van de bestemmingen het witte stadje Thorn en woensdag staat Maastricht op de agenda.

Overnachten
Deelnemen kan voor 765 euro per persoon op basis van twee personen en drie overnachtingen in een luxe hotelkamer.

Bij de prijs inbegrepen zijn ontbijt, busvervoer, diners, lunches, toegangsbewijzen, aperitieven, een wijnproeverij en koffie en vlaai op zondag. De dranken tijdens de diners zijn exclusief.

Bij een reservering is het verblijf in het hotel tegen speciaal tarief uit te breiden. Reserveren kan via gerlach@chateauhotels.nl of 043-608 88 88.

Vorig artikel

De favorieten van Chantal Bolleman van Dailycieux.nl

Volgend artikel

Fotoverslag Lepeltje Lepeltje Zwolle

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.