Culinaire zeiltocht ‘Wild op het Water’ van Reederij Oosterschelde
Advertorial – Reederij Oosterschelde uit Rotterdam houdt zondag 27 oktober de culinaire zeiltocht ‘Wild op het Water’. Als gast stap je op een monumentaal zeilschip uit 1875, zeil je op de Haringvliet, help je bij het hijsen van zeilen en geniet je aansluitend van een wilddiner van drie gangen.
De Helena is een monumentaal zeilschip uit 1875. Door een omvangrijke restauratie is ze volledig in authentieke staat gebracht. En jij kunt meevaren op dit bijzondere stukje Nederlands varend erfgoed.
Stevenaak Helena
Zondag 27 oktober is er de culinaire zeiltocht Wild op het water. ‘Deze staat in het teken van heerlijk eten bereid door onze fameuze kok Fred Kaper. Voor het diner zeilen we op het Haringvliet, waar de Helena goed tot haar recht komt. Op het open water kunnen we verschillende zeilmanoeuvres.’
Wilddiner
Na het zeilen word je beloond met een heerlijk wilddiner van drie gangen. Je start met een cappuccino van wildbouillon met fenegriek.
Stoofperen
Gevolgd door reeënbiefstuk met eendenlever en malagasaus, stoofperen en geglaceerde kastanjes en kastanjepuree met zoete aardappel en cranberries. Het dessert is een soufflé au Grand Marnier. Afsluitend is er koffie met bonbons.
Reserveren
De prijs per persoon bedraagt 59 euro. De afvaart is om 15.00 uur, rond de klok van 20.30 uur ben je terug bij het startpunt. Om te reserveren, volg je deze link.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.