Nieuws

Culinaire walking lunch met Martin Kruithof, Jarno Eggen en Jonnie Boer

Giethoorn is een bijzondere plaats voor Martin Kruithof, Jarno Eggen en Jonnie Boer. Zo bijzonder dat de topkoks iets speciaals gaan doen bij museumboerderij ’t Olde Maat Uus Giethoorn.

Martin Kruithof heeft in Giethoorn zijn restaurant De Lindenhof. In het toprestaurant heeft Jarno Eggen jaren gewerkt. Jonnie Boer is er geboren en komt met grote regelmaat in het gebied om te ontspannen en te vissen.

De drie topkoks verzorgen op 20 september een culinaire walking lunch bij museumboerderij ’t Olde Maat Uus Giethoorn. Het gaat om een combinatie van culinaire kwaliteit in een sfeervolle ambiance.

‘Terwijl u onder het genot van gezellige muziek kunt genieten van de 9 gangen met heerlijke gerechten die de chefs u presenteren, ondersteund met prachtige wijnen, hoort u ook over de toekomstplannen van de cultuurhistorische museumboerderij’, laat de organisatie weten.

Naast 9 heerlijke gerechten en de nodige wijnen vindt er op deze dag een veiling plaats voor het goede doel en wordt de middag (van 13.00 tot 17.00 uur) afgesloten met een rondvaart door het waterrijke dorp met koffie en thee. Gastheer deze middag is Arie Willem Vermey van Grandcafé Fanfare in Giethoorn, samen met enkele maîtres en hun leerlingen.

De prijs per persoon voor deze bijzondere culinaire walking luch bedraagt 150 euro all-in. Aanmelden kan via pr@oldemaatuus.nl.

 

 

Vorig artikel

Dorset komt met culinair arrangement op verrassingslocatie

Volgend artikel

De koelkast van Jonnie Boer

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.