Advertorial

Culinair wandelen in Hengelo langs lekkerste gerechten en wijnen

In samenwerking met toprestaurants in Hengelo vindt het culinaire evenement WijnSpijs Culinaire Wandeling dit jaar plaats op zondag 22 mei. De zeven leukste eetgelegenheden van de stad openen hun deuren om hun heerlijke wijn-spijscombinaties te laten proeven.

Ontdek diverse culinaire keukens, ervaar het bijzondere karakter van Hengelo, geniet van de omgeving en proef heerlijke wijn-spijscombinaties tijdens de WijnSpijs Culinaire Wandeling.

Zeven toprestaurants
De restaurants die de bezoekers tijdens deze Culinaire Wandeling gaan verwennen met bijzondere en verbazingwekkende combinaties, zijn sterrestaurant ’t Lansink, De Buurman & De Dragonder, De Heerlijckheid, Intenzo, Umami, Stravinsky en Twentse Bierbrouwerij.

Wijn-spijscombinaties
Wandel met je eigen vriendengroep van 12.00 tot 17.00 uur langs de zeven bedrijven en ontvang bij iedere deelnemer een gerechtje met bijpassende wijn.

(Her)ontdekken
Dit is de ideale manier om de stad en haar culinaire karakter te (her)ontdekken en tegelijkertijd te genieten van een heerlijk culinair dagje uit in Hengelo met vrienden of familie.

Voor meer informatie over de wandeling of voor het kopen van een kaartje, kun je terecht op de website Wijnspijs.nl. Deelnemen kan voor 55 euro per persoon, let op: alleen in de voorverkoop beschikbaar.

De Culinaire Wandelingen worden in heel Nederland georganiseerd door WijnSpijs.nl.

Vorig artikel

Koks trainen voor ‘Olympische Spelen’ en jij kunt proeven

Volgend artikel

Luc Kusters over groenten, moestuin, Dutch Cuisine en Bolenius

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.