Nieuws

Culinair genieten en fietsen met arrangement Duin & Kruidberg

Een sportieve inspanning combineren met een paar heerlijke dagen weg in eigen land? Het kan met het DenK Fiets Arrangement van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Je stapt op de fiets met een goed gevulde picknickrugzak en een fietskaart, en ontdekt Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Combineer sportiviteit met culinair genieten met het DenK Fiets Arrangement van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Je verblijft op één van de prachtige kamers van het hotel en trekt er overdag op uit met een fietskaart en een goed gevulde picknickrugzak.

Video: De bijzondere plekken van Landgoed Duin & Kruidberg

Kennemerland
Op de fiets ontdek je Nationaal Park Zuid-Kennemerland en ’s avonds krijg je het ‘Menu van de Markt’ van drie gangen geserveerd in Brasserie DenK.

Hotel
Je overnacht in een Patio Kamer en de volgende ochtend schuif je aan voor een uitgebreid ontbijtbuffet. Tijdens je verblijf heb je bovendien toegang tot Spa en Wellness ’t Princenbosch.

Lees ook: Landgoed Duin & Kruidberg opent nieuwe spa & wellness

Reserveren
De prijs voor het arrangement bedraagt 305 euro op basis van twee personen. Eenpersoonstoeslag vanaf 75 euro per nacht. Reserveren gaat op basis van beschikbaarheid en kan via deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Sense in Den Bosch nu ook op zondag open

Volgend artikel

Maik Kuijpers aan tafel met kinderen bij Carstens Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.