Nieuws

Culinair arrangement rondom golfwedstrijd Lauswolt

Golfliefhebber? Dan is het Lauswolt Culinair Open op 9 september iets voor jou. Eerst een wedstrijd, daarna een viergangendiner in sterrestaurant De Heeren van Harinxma, vervolgens overnachten in een luxe kamer en tot slot wakker worden met een champagneontbijt. Geen liefhebber? Dan heb je nu een goede reden te starten.

Het traditionele golfevenement vindt dit jaar plaats op vrijdag 9 september bij de Golf & Country Club Lauswolt, waar vanaf 12.00 uur een zogeheten shotgunwedstrijd wordt gespeeld.

Lauswolt Beetsterzwaag
Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag heeft een speciaal arrangement samengesteld voor deelnemers. Voor 297 euro per persoon (op basis van een verblijf met twee personen) overnacht je op een luxe kamer.

De Heeren van Harinxma
Na afloop van de wedstrijd wordt een diner van vier gangen geserveerd in het met een Michelinster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma en de volgende ochtend geniet je van een champagneontbijt.

Inbegrepen zijn bijpassende wijnen tijdens het diner, koffie of thee met friandises, vrij parkeren en vrij gebruik van zwembad, sauna en Turks stoombad.

Lees ook:
Fryslân Boppe bij Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag
Robert Buurma rechterhand Arjan Bisschop bij Landgoed Lauswolt
Landgoed Lauswolt weer in Friese handen

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Portugese sterrenchef kookt bij Arca met Jonathan Zandbergen

Volgend artikel

Yornie van Dijk over Basiliek Harderwijk: ‘Vis uit IJsselmeer op kaart’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.