Nieuws

Cool down-menu bij De Lindehof in Nuenen

Om ietwat te verkoelen in tijden van recordhittes komt De Lindehof in Nuenen met een cool down-menu. Een verfrissend drankje en lichte zomerse gerechten vormen de basis van dit menu.

De hele maand juli kun je terecht bij De Lindehof op donderdag en zondag om gebruik te maken van dit menu. Het cool down-menu bestaat uit diverse bites om mee te starten, gevolgd door 4 zomerse gerechten.

Het cool down-menu wordt aangeboden voor 79 euro per persoon en is te gebruiken als lunch of diner. Reserveren kan door te bellen met 040-2837336.

Restaurant De Lindehof is gevestigd in het centrum van Nuenen, het Brabantse dorp met een deels beschermd dorpsgezicht en bekend als verblijfplaats van de legendarische kunstschilder Vincent van Gogh.

Eigenaar van De Lindehof is patron Soenil Bahadoer die over twee Michelinsterren beschikt. Het restaurant is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Minivakantie bij Carelshaven met luxe diners

Volgend artikel

Video: Alain Caron over Michel van der Kroft

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.