Nieuws

Clubavond en ontbijten bij Valuas in Venlo

SVH Meesterkok Eric Swaghoven meldt twee leuke nieuwe activiteiten bij Valuas in Venlo. Er komt een clubavond en je kunt er ook terecht om te ontbijten.

Hotel Restaurant Valuas in een gevarieerd bedrijf met een luxe restaurant, hotelkamers en een brasserie. Deze brasserie staat centraal bij twee nieuwe activiteiten.

Als eerst is er vanaf nu elke woensdagavond de ‘Valuas Club Avond’. Vanaf 17.30 uur is de brasserie op elke woensdag geopend waarbij gasten kunnen genieten van een speciaal voor de brasserie gemaakt menukaart.

Daarnaast is het op doordeweekse dagen mogelijk om van 08.00 tot 10.00 uur te ontbijten. Onder de noemer ‘Ontbijten aan de Maas’ genieten ontbijtgasten van vers gebakken broodjes, een eitje naar keuze, diverse soorten beleg, verse jus d’orange en misschien wel champagne en kaviaar van de a la carte ontbijtkaart.

Dit ontbijt is onder andere te combineren met een leuke fietstocht door de Venlose natuur, een stadsbezoek of zelfs een vroege vergadering in een rustige omgeving.

Reserveren voor de ‘Valuas Club Avond’ of om een ontbijt te reserveren, kan door te bellen met 077-3541141.

Hotel Restaurant Valuas is gelegen aan de Maas. Vanuit het restaurant en de brasserie heb je prachtig zich over het water. Het luxe restaurant heeft een Michelinster.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Voordeelmenu bij eerder eten bij Fris in Haarlem

Volgend artikel

Sunday Lunch bij Lucas Rive op 24 maart

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.