Nieuws

Claudia en Jannis Brevet vieren 15 jaar Inter Scaldes met glossy

Claudia en Jannis Brevet hebben in 2016 vijftien jaar de leiding over Manoir Restaurant Inter Scaldes in Kruiningen. Om stil te staan bij dit heugelijke feit, presenteerden de eigenaren van het tweesterrenrestaurant tijdens de jaarlijkse Oesterparade de eerste editie van hun eigen glossy.

De ruim 120 pagina’s tellende eerste editie van de eigen glossy van Claudia en Jannis Brevet is donderdag 22 september gepresenteerd.

Aanleiding voor het magazine is het feit dat beide ondernemers vijftien jaar aan het roer staan van hun manoir restaurant Inter Scaldes in het Zeeuwse Kruiningen.

Inspiratiebronnen
De uitgave geeft een goed beeld van wat Jannis en Claudia drijft en wat hen inspireert. Naast vaste gasten komen ook mensen aan het woord waarmee de ondernemers op enigerlei wijze een band mee hebben. En dat zorgt voor een bijzonder contrast.

Twee Michelinsterren
Tweesterrenchef Jannis verteltbijvoorbeeld  ingetogen over de invloed van abstracte kunst op zijn werk in de keuken en een aantal pagina’s verder verorbert Karin Bloemen haar ‘laatste avondmaal’ op de voor haar kenmerkende wijze.

Jubileum
Koken, proeven, eten, kunst, reizen, kwaliteit en gastvrijheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in deze glossy, die is gemaakt om het kristallen jubileum te vieren.

Voor meer informatie over het magazine kun je contact opnemen met Claudia Brevet via info@interscaldes.nl.

Vorig artikel

Ingrediënten uit polder in herfstmenu De Nieuwe Polderkeuken

Volgend artikel

Video lancering Taittinger Collection door Jacobus Boelen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.