Claudia en Jannis Brevet hebben in 2016 vijftien jaar de leiding over Manoir Restaurant Inter Scaldes in Kruiningen. Om stil te staan bij dit heugelijke feit, presenteerden de eigenaren van het tweesterrenrestaurant tijdens de jaarlijkse Oesterparade de eerste editie van hun eigen glossy.
De ruim 120 pagina’s tellende eerste editie van de eigen glossy van Claudia en Jannis Brevet is donderdag 22 september gepresenteerd.
Aanleiding voor het magazine is het feit dat beide ondernemers vijftien jaar aan het roer staan van hun manoir restaurant Inter Scaldes in het Zeeuwse Kruiningen.
Inspiratiebronnen
De uitgave geeft een goed beeld van wat Jannis en Claudia drijft en wat hen inspireert. Naast vaste gasten komen ook mensen aan het woord waarmee de ondernemers op enigerlei wijze een band mee hebben. En dat zorgt voor een bijzonder contrast.
Twee Michelinsterren
Tweesterrenchef Jannis verteltbijvoorbeeld ingetogen over de invloed van abstracte kunst op zijn werk in de keuken en een aantal pagina’s verder verorbert Karin Bloemen haar ‘laatste avondmaal’ op de voor haar kenmerkende wijze.
Jubileum
Koken, proeven, eten, kunst, reizen, kwaliteit en gastvrijheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in deze glossy, die is gemaakt om het kristallen jubileum te vieren.
Voor meer informatie over het magazine kun je contact opnemen met Claudia Brevet via info@interscaldes.nl.
Lees verder
-
De supermarket maak meer kapot dan je lief is. Voorzitter Nelleke Don van Slow Food…
-
Partnercontent - Fan van het Koninklijk Huis Johan Vlemmix heeft de hulp ingeroepen van Meesterchocolatier…
-
Amersfoort krijgt een overdekte foodmarkt. Donderdag 10 december opent Amicitia Food Village en zijn gasten…