Nieuws

Ciel Bleu Amsterdam introduceert weekendlunch in juni en juli

Het met twee Michelinsterren bekroonde Ciel Bleu serveert in juni en juli lunch op zaterdag en zondag. Voorheen kon je in het restaurant van Okura Amsterdam enkel dineren. Het eveneens in het hotel gevestigde Yamazato* serveert in juni dagelijks lunch en in juli van donderdag tot en met zondag.

De weekendlunch is een nieuwe initiatief van Ciel Bleu. In de maanden juni en juli kun je ook op zaterdag- en zondagmiddag genieten van de culinaire kunsten van chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman.

Restaurant Yamazato
Bij sterrestaurant Yamazato, dat ook is gevestigd in hotel Okura Amsterdam, kun je in de maand juni dagelijks lunchen.

‘In het weekeinde was al mogelijk, maar dat hebben we nu dus uitgebreid’, aldus Roos Bijen. ‘En in juli wordt lunch geserveerd van donderdag tot en met zondag.’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Eds Wijnwijsheden: hoe proef je wijn?

Volgend artikel

Video: Martin Kruithof is Paling Patron 2020

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.