Chris Naylor jubileert in Vermeer met Celebration Menu
Sterchef Chris Naylor kookt vijftien jaar bij restaurant Vermeer in Amsterdam. Om dat te vieren, wordt van 20 tot en met 24 december een Celebration Menu geserveerd. Je geniet van zes gangen en dranken zijn exclusief.
Het jubileum van Chris in het sterrestaurant van het hoofdstedelijke hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace valt samen met kerst en Oud & Nieuw. Het Celebration Menu bestaat uit hoogtepunten uit de culinaire carrière van de chef.
Het is in de week van 20 tot en met 24 december ook het enige menu dat wordt geserveerd bij Vermeer. Het bestaat uit zes gangen en is exclusief dranken. De prijs per couvert bedraagt 150 euro.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood, Non+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.