Nieuws

Chris Naylor jubileert in Vermeer met Celebration Menu

Sterchef Chris Naylor kookt vijftien jaar bij restaurant Vermeer in Amsterdam. Om dat te vieren, wordt van 20 tot en met 24 december een Celebration Menu geserveerd. Je geniet van zes gangen en dranken zijn exclusief.

Het jubileum van Chris in het sterrestaurant van het hoofdstedelijke hotel NH Collection Amsterdam Barbizon Palace valt samen met kerst en Oud & Nieuw. Het Celebration Menu bestaat uit hoogtepunten uit de culinaire carrière van de chef.

Het is in de week van 20 tot en met 24 december ook het enige menu dat wordt geserveerd bij Vermeer. Het bestaat uit zes gangen en is exclusief dranken. De prijs per couvert bedraagt 150 euro.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Moderne cuisine bij Restaurant 1397 in eeuwenoud Grand Hotel De Draak

Volgend artikel

Naar de Waddeneilanden tijdens Waanzinnige Weken WestCord

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.