Nieuws

ChefsRevolution: bijzondere foodtruck en stands op Boerenmarkt

Wie de nieuwe foodtruck van De Librije wil zien, moet naar de Boerenmarkt XL komen tijdens ChefsRevolution in Zwolle. Daar is onder andere Jimmm’s Foodtrekker te zien, de foodtruck van de zoon van Jonnie en Thérèse Boer.

Jimmm’s Foodtrekker is een opvallende verschijning. De schaftkeet op wielen is genoemd naar de zoon van Jonnie en Thérèse – Jimmy – en wordt getrokken door een opvallende oude rode trekker, veelal bestuurd door Jonnie zelf. Uit deze culinaire schaftkeet komen veelal internationaal getinte gerechten die gemaakt zijn met louter lokale producten.

Download plattegrond
Bij binnenkomst van de Boerenmarkt XL staat Jimmm’s Foodtrekker aan de rechterkant, dicht bij het water en bij pontonrestaurant Côte De Melkkoe. Een plattegrond van zondag 18 september en een plattegrond van maandag 19 september kan worden gedownload.

In de video geven Thérèse en Jonnie een toelichting op de Boerenmarkt XL.

De Boerenmarkt XL begint op beide dagen om 12.00 uur en eindigt om 20.00 uur. De toegang is gratis en wordt gewerkt met muntjes om consumptie te kopen. Gedurende de twee dagen zijn veel restaurants van restaurantvereniging Alliance Gastronomique aanwezig. Ze zijn gekoppeld aan een streekleverancier en hebben samen een gerecht ontwikkeld.

 

Vorig artikel

Restaurant Wynwood in Eindhoven start met lunchclub

Volgend artikel

Rogier Braakman over Sandton Hotels en Pillows (3/3)

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.