Nieuws

ChefsRevolution 2016: Backstage met Jonnie en Thérèse

Spanning, ontlading, plezier. Jonnie en Thérèse Boer geven met hun tweedaagse gastronomische evenement ChefsRevolution het culinair aanzien van Nederland een enorme boost. Het publiek geniet zichtbaar en toont diep respect voor de initiatiefnemers. Een minidocumentaire van 5 minuten met unieke beelden van Jonnie en Thérèse achter de schermen.

ChefsFriends.nl mocht het bekendste horecapaar van Nederland exclusief volgen. Het levert een videodocument op waarin te zien hoe de spanning zicht opbouwt in aanloop naar de kookdemonstratie van Jonnie.

Ook wordt duidelijk dat er enorm veel respect is bij vakcollega’s voor ‘de Boertjes’. Handtekeningenjagers en selfiemakers bestormen Jonnie en Thérèse tijdens een wandeling over de BOERenmarkt XL.

De minidocumentaire ‘ChefsRevolution Backstage’ is gemaakt op initiatief van ChefsFriends.nl, het platform over goed eten, goed drinken, goed slapen en goed reizen.

 

Vorig artikel

Win exemplaar van nieuwe Stadskookboek Rotterdam

Volgend artikel

Nieuwe identiteit voor restaurant SERRE. in Okura Hotel Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.