Nieuws

Chefs Gilbert von Berg en Ralph Hermans samen de keuken in

Chefs Gilbert von Berg van Restaurant Château Neercanne en Ralph Hermans van Restaurant Rantrée gaan in het nieuwe jaar met elkaar koken. In februari doen ze dat in de keuken van Gilbert en in april bij Rantrée. Reserveren voor deze Chef’s Switch is (al) mogelijk.

Maastricht telt veel restaurants, maar slechts weinig chefs worden omringd door het zacht golvende heuvellandschap. Gilbert von Berg van Restaurant Château Neercanne en Ralph Hermans van Restaurant Rantrée wel.

Lees ook: Rantrée Restaurant van het Jaar bij JRE-Nederland

Chef’s Switch
Daarom duiken ze in 2020 samen de keuken in voor een veelbelovende Chef’s Switch. Woensdag 5 februari doen ze dat samen in de keuken van Gilbert en woensdag 8 april is de Rantrée het decor.

Lees ook: Traditie en vernieuwing hand in hand bij Château Neercanne

Beide avonden kun je als gast aanschuiven voor een diner van zes gangen. De kosten bedragen 120 euro per couvert, inclusief drankjes, en reserveren kan via deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Onbevangen genieten bij bruisend Tapisco in Den Haag

Volgend artikel

Restaurant JAQ opent in hotel Hilton Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.