Chef2Chef

Chef2Chef: Rogér over Keng, Keng over Rogér

Rogér Rassin en Keng Vichianrat werken inmiddels 6,5 jaar samen in de keuken van La Rive, het sterrestaurant van het Amstel-hotel in Amsterdam. ChefsFriends.nl haalde het duo voor de camera voor de rubriek Chef2Chef. Onafhankelijk van elkaar geven ze antwoord op vragen die gaan over de ander.

Als executive chef heeft Rogér Rassin de verantwoordelijkheid over alle f&b-faciliteiten in het vijfsterrenhotel InterContinental Amstel Amsterdam.

Dat betekent dat Keng Vichianrat als souschef van het met één Michelinster bekroonde restaurant La Rive een belangrijke rol heeft als rechterhand.

La Rive
Inmiddels werken ze 6,5 jaar samen in de keuken van La Rive en daarom haalde ChefsFriends het duo voor de camera voor onze rubriek Chef2Chef.

Hoe goed kennen ze elkaar? Hebben ze nog geheimen of zijn ze een open boek voor elkaar?

Wat doet de ander over vijf jaar, bijvoorbeeld? Werken dan nog samen of is Keng de grote vis waarnaar veel restaurants op zoek zijn. Of ligt zijn toekomst soms in Thailand? En wat doet Rogér dan?

Benieuwd naar de andere vragen én de antwoorden? Bekijk de video.

Eerdere afleveringen
Dit is de vijfde video in onze rubriek Chef2Chef. In eerdere edities gingen we op bezoek bij Bas van Kranen en Robin van de Bunt van De Leuf in Ubachsberg, Jilt Cazemier en Bert-Jan Jipping van De Vlindertuin in Zuidlaren, Onno Kokmeijer en Arjan Speelman van Ciel Bleu in Amsterdam en Mark Gratama en Patrick Voordouw van Restaurant ML in Haarlem.

Vorig artikel

Oesters binnenhalen en proeven met Inter Scaldes

Volgend artikel

INK Hotel in de race voor internationale designprijs

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.