Op een prachtige locatie bij de jachthaven van Breskens ligt het met één Michelinster bekroonde Spetters. De 28-jarige Laurent Smallegange staat aan de vooravond van een flinke restyling van zijn restaurant. Met zijn souschef Artur Bober neemt hij deel aan onze videorubriek Chef2Chef, waarin ze vragen beantwoorden over elkaar.
Welke karaktereigenschap van zijn souschef Artur Bober zou de ‘ongeduldige’ Laurent Smallegange graag willen hebben?
Schelden of masseren
En hoe zijn de beide heren in de keuken van restaurant Spetters? Kiezen voor schelden of zijn ze van het masseren? Hoe omschrijft Artur de signatuur van zijn chef en wat doen ze over vijf jaar.
Laurent Smallegange
ChefsFriends legde de vragen voor aan Laurent en Artur en onafhankelijk van elkaar geven ze hun antwoorden.
JRE Nederland
Laurent Smallegange is met Spetters aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland. Zijn collega’s kozen hem tot Chef van het Jaar 2015.
Video
Chef2Chef is één van de videorubrieken van ChefsFriends. Via deze link kun je alle afleveringen bekijken.
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…