Chef2Chef

Chef2Chef: Jan over Pim, Pim over Jan

Pim Jochems liep stage in de keuken van het met één Michelinster bekroonde restaurant Bretelli in Weert. Nu is hij al weer een aantal jaren de rechterhand van chef-kok en eigenaar Jan Marrees. ‘Zijn lekkerste gerecht vind ik de ravioli’, aldus Pim. ‘Als je het proeft, dan weet je wat ik bedoel.’

De chef en zijn rechterhand, ze brengen wekelijks vele uren met elkaar door. Betekent dit ook dat elkaar door en door kennen?

Bretelli in Weert
In deze aflevering van de videorubriek Chef2Chef beantwoordden Pim Jochems en Jan Marrees van Bretelli in Weert onafhankelijk van elkaar een aantal vragen over de ander.

Pim is onder de indruk van de ravioli van zijn chef. Volgens Jan is zijn rechterhand altijd vrolijk en is hij erg goed in onder andere patisserie.

Chef en souschef
Bekijk de video en hoor wat Pim de beste karaktereigenschap van zijn chef vindt en hoe Jan de signatuur van zijn souschef omschrijft.

Onno Kokmeijer en Jonnie Boer
In de rubriek Chef2Chef kwamen in eerdere afleveringen onder andere Onno Kokmeijer en Arjan Speelman van Ciel Bleu in Amsterdam en Jonnie Boer en Maik Kuipers van De Librije in Zwolle aan het woord.

Via deze link kom je uit bij het volledige overzicht van deze videorubriek.

Vorig artikel

Foto’s volledig vernieuwd The College Hotel in Amsterdam

Volgend artikel

Euro-Toques jarig: menu bij aangesloten restaurants

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.