Home / Nieuws / Chef Teun van Berlo kiest voor Efteling

Chef Teun van Berlo kiest voor Efteling

Chef-kok Teun van Berlo van Restaurant-Bar Mystique

Teun van Berlo, bekend van topadressen als De Lindehof, Zarzo en Sillyfox, wordt de chef-kok van het gloednieuwe Restaurant-Bar Mystique in het Efteling Grand Hotel. Hij brengt een indrukwekkend cv mee en belooft een verrassende culinaire ervaring met een twist.

Restaurant-Bar Mystique opent op 1 augustus zijn deuren in het hart van het attractiepark, maar is ook toegankelijk voor niet-hotelgasten. Gasten vanaf 9 jaar worden meegenomen in een tweeduizend-en-één-nachtenachtige eetbeleving van ruim twee uur. Chef-kok Van Berlo introduceert hier een smaakformule die draait om 12 verfijnde smaken en een flinke dosis magie aan tafel.

De Brabantse chef werkte eerder bij toprestaurants als De Lindehof in Nuenen, Zarzo in Eindhoven, Chuchara in Lommel, Somm in Uden en Sillyfox in Veghel. In 2022 won hij de Young Chef Award van Euro Toques en in 2023 het Grand Concours Bollinger.

Efteling

‘Bij Mystique werken we met een smaakformule van 12 verfijnde smaken. Niets is wat het lijkt, dus bereid je voor op onverwachte verrassingen aan tafel in smaak, geur én opmaak. Denk aan tafeldecoratie die ineens eetbaar blijkt te zijn, of een voorgerecht dat in vuur en vlam staat’, aldus Teun.

Teun vervolgt: ‘We werken met lokale ingrediënten met een verhaal en creëren daarmee een unieke beleving voor groot en klein. We zijn het enige restaurant in het hogere segment in de Benelux dat zich ook richt op de jongere gast. Ik heb er onwijs veel zin in om onze gasten vanaf 1 augustus op mystieke wijze te verrassen’.

Restaurant-Bar Mystique maakt deel uit van het nieuwe Efteling Grand Hotel, dat eveneens op 1 augustus opent. Het restaurant biedt uitzicht op de watershow Aquanura en is dagelijks geopend vanaf 17.00 uur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar richard@chefsfriends.nl of rik@chefsfriends.nl.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.