Nieuws

Chef Sander Spruijt nieuwe eigenaar De Burgemeester Linschoten

Een directiewisseling bij sterrestaurant De Burgemeester in Linschoten. Na 22 jaar draagt Bernard Tesink het stokje – per 1 januari – over aan chef-kok Sander Spruijt en zijn partner Anne Hövels. Bernard gaat verder met zijn eigen wijnhandel en de winkel die daar recent bij is gekomen.

Bernard Tesink gebruikt de nieuwsbrief van het met één Michelinster bekroonde restaurant in Linschoten om zijn gasten te informeren.

‘Per 1 januari draag ik De Burgemeester over aan chef-kok Sander Spruijt en zijn partner Anne Hövels.’

Delicatessenzaak en wijnhandel
Bernard gaat zich helemaal toeleggen op zijn wijnhandel en delicatessenzaak Grandi Vini in Oudewater, waarover ChefsFriends eerder al berichtte.

Italiaanse wijnen
‘Ik ben blij dat ik De Burgemeester in goede handen achterlaat. Sander en Anne zullen op dezelfde voet doorgaan en wij zullen nog veel zaken samen blijven doen.’

Onder andere de wijnkaart, zo laat Bernard weten. ‘De mooie Italiaanse wijnen blijven dus gewoon!’

Michelinster
Sander werkt sinds augustus 2013 als chef-kok van het met één Michelinster bekroonde restaurant. In juni dit jaar opende Grandi Vini, een Italiaanse wijnhandel en delicatessenzaak in Oudewater.

O ja, Bernard laat weten dat er nog een paar plekken vrij zijn voor het kerstmenu op Tweede Kerstdag. ChefsFriends wenst alle partijen veel plezier en succes met hun nieuwe activiteiten.

Vorig artikel

Kerstmarkt Dordrecht, en wat nog meer…

Volgend artikel

Michelin 2016: nieuw tweesterrenrestaurant, zeven keer één ster

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.