Nieuws

Chef Hans Snijders weg bij Château Neercanne Maastricht

Hans Snijders vertrekt bij Château Neercanne. De executive chef gaat na bijna veertig jaar in Maastricht per 1 januari van het nieuwe jaar met pensioen. Ter gelegenheid van dit afscheid wordt een speciaal lunchmenu van drie gangen geserveerd met daarin zijn klassiekers en zijn favoriete gerechten.

In het jaar waarin hij 66 wordt, neemt executive chef Hans Snijders afscheid van het huis waar hij sinds 1980 de culinaire scepter zwaait. In die periode was hij onder andere 33 jaar in het bezit van een Michelinster.

Leermeester
Bovendien diende hij als leermeester voor chefs die inmiddels hun eigen sporen hebben verdiend. Onder hen Richard Ekkebus, Jef Schuur, Lars van Galen, René Brienen, Pascal Jalhay, Alex Clevers en Camiel Henning.

Gilbert von Berg
De afgelopen periode heeft de vertrekkend chef zijn teams voorbereid op zijn vertrek. Gilbert von Berg heeft inmiddels de leiding in de keuken van het restaurant.

Bib Gourmand
Het met een Bib Gourmand bekroonde lunchrestaurant l’Auberge wordt geleid door Raymond Remmen en Dave Beckers is verantwoordelijk voor alle banqueting.

Lunch met klassiekers
Ter gelegenheid van zijn afscheid biedt Hans een speciaal lunchmenu van drie gangen aan met daarin klassiekers en zijn favoriete gerechten. Tijdens de lunch is er bovendien gelegenheid hem te ontmoeten. Om te reserveren, volg je deze link.

Oostwegel Collection
Château Neercanne in Maastricht is onderdeel van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection en aangesloten bij Relais & Châteaux.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk in Portugese sferen

Volgend artikel

Groene Hart en restaurants op zoek naar beste streekproduct

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.