Het met één Michelinster bekroonde restaurant Château Neercanne in Maastricht heeft een nieuwe keuken. Om dat te vieren, serveert chef Hans Snijders in februari en maart van dinsdag tot en met vrijdag het Neerkanjer Menu geserveerd. Beschikbaar als lunch (drie en vier gangen) en diner (vier gangen).
Laat je verrassen door de culinaire creaties van het team van Château Neercanne onder leiding van chef de cuisine Hans Snijders en junior chef de cuisine Gilbert Von Berg.
Michelinster
Het Neerkanjer Menu wordt geserveerd vanwege de realisatie van de nieuwe keuken van het met één Michelinster bekroonde restaurant.
Lunch en diner
In februari en maart van dinsdag tot en met vrijdag te bestellen als drie- (49,50 euro per persoon) of viergangenlunch (62,50 euro per persoon) en als viergangendiner (62,50 euro per persoon).
Camille Oostwegel
Een bijpassend drankenarrangement is beschikbaar voor 27 euro per persoon. Reserveren kan via de website van Château Neercanne.
Het sterrestaurant in Maastricht is onderdeel van Camille Oostwegel Châteauhotels & -restaurants.
Lees verder
-
Advertorial - Ramon van Koppen is per 1 januari 2017 importeur Nederland voor OFYR. Onder…
-
Bastiaan Klomp is per 1 april benoemd tot directeur/gastheer van Château St. Gerlach en Operations…
-
Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag krijgt per 1 mei 2025 een nieuwe directeur. Boudewijn van Vilsteren…