Nieuws

Champagneproeverij bij Damianz in Het Arresthuis in Roermond

Fan van bubbels, dan is Champagne & Friends van Damianz in Roermond echt iets voor jou. In het restaurant van Het Arresthuis draait het zondag 19 mei om champagnes. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Tom Miesen Gastronomie op Maat en Champagne Chassenay d’Arce.

Na het succes van andere jaren gaan we ook dit jaar een super samenwerking aan met Tom Miesen Gastronomie op Maat en Champagne Chassenay d’Arce, zo wordt Champagne & Friends aangekondigd.

Lunch
In restaurant Damianz geniet je – vanaf 12.30 uur – van een champagneproeverij en een ‘crimineel lekkere’ vijfgangenlunch. De proeverij vindt plaats in Het Cellenblok.

Tijdens de lunch worden de gerechten (uiteraard) begeleid door champagnes. De middag wordt afgesloten in Het Cellenblok, waar je deelneemt aan een kaasproeverij.

All-in
De prijs voor de proeverij en de lunch met tafelwater, bijpassende champagnes en koffie of thee met friandises bedraagt 105 euro per persoon.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan door te bellen met telefoonnummer (0475) 870 870 of een e-mail te sturen naar info@hetarresthuis.nl.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jongeren eten met korting bij restaurants JRE-Nederland

Volgend artikel

Win vrijkaarten voor het eerste champagnefestival van Nederland

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.