Nieuws

Champagne van het huis bij De Herberg van Smallingerland

De Herberg van Smallingerland in Rottevalle serveert in juli het ‘Proost op de Zomer Arrangement’. Wie reserveert voor dit menu van vier gangen, wordt ontvangen met een glas champagne van het huis. ‘Omdat we genieten van alle positieve geluiden in ons restaurant’, aldus eigenaren Aukje Westerhof en Freddy Bult.

‘Laten we samen de zomer vieren met een traktatie van onze kant’, zo kondigen de ondernemers van het Friese restaurant hun arrangement aan. ‘We genieten namelijk van alle positieve geluiden, de positieve recensies en de dagelijkse dynamiek.’

Oesters uit de Waddenzee
Wie reserveert voor het viergangenmenu à 57 euro, geniet van een glas champagne van het huis. Optioneel kun je er oesters uit de Waddenzee bij laten serveren. ‘Om het ‘zilte’ vakantiegevoel te creëren of gewoon omdat je van oesters houdt.’ Het Proost op de Zomer Arrangement is beschikbaar tot en met zaterdag 24 juli en is uitsluitend vooraf te reserveren.

Lees ook:
De Herberg van Smallingerland trekt culinair keukentalent aan

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Werken voor topslager Nice to Meat in Almere? Dat kan!

Volgend artikel

Genieten van de Parkheuvel Cuvée en meer bij Erik van Loo

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.