Blog

Chaîne luncht bij The Millèn en jij kunt aanschuiven

Leden van Chaîne des Rôtisseurs lunchen op zaterdag 26 februari bij het Rotterdamse sterrestaurant The Millèn. En jij kunt aanschuiven bij het middagvullend programma.

Met grote regelmaat eten leden van Chaîne des Rôtisseurs bij een van de betere restaurants van Nederland. Om te genieten van de gastvrijheid en gastronomie, en ook van elkaar. De leden hebben allemaal een voorliefde voor goed eten en goed drinken, en staan open om met elkaar er een gezellige lunch of diner van te maken.

Op zaterdag 26 februari staat een uitgebreide lunch bij The Millèn in Rotterdam op het programma. Sterkok Wim Severein zorgt voor de gerechten. Sommelier Bas van Beveren schenkt mooie wijnen.

De ontvangst is om 13.00 uur en de lunch start om 13.30 uur. Om 16.00 uur is het evenement afgelopen. Naast leden biedt Chaîne des Rôtisseurs belangstellenden de ruimte om als introducee aan te schuiven. Dat kan voor 115 euro per persoon (geheel verzorgd). Het kledingvoorschrift is ‘smart casual’.

Restaurant The Millèn is gevestigd in de iconische Millenniumtoren aan het Weena in hartje Rotterdam. Het restaurant beschikt al jaren over een Michelinster en behoort tot de betere restaurants van Rotterdam en omstreken.

Als niet-lid van Chaîne kun je je aanmelden via deze link.

Deze bijdrage is geschreven in samenwerking met Chaîne des Rôtisseurs, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over deze leuke eetvereniging kun je terecht op www.chainedesrotisseurs.nl. Ook ‘Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Tijd voor ‘misschien wel leukste feestje van het jaar’ bij Puur Zee

Volgend artikel

Kaas en alcoholvrij: niet alleen smakelijk in Dry January

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.