Kingfish uit Zeeland

Een gerecht van de duurzaam gekweekte Kingfish uit Zeeland. De filets pekelt Bart licht en van de koppen van de vis maakt hij een krachtige Japanse bouillon, genaamd Dashi. De kweekvis combineert Bart met meiraapjes, zeewieren en yuzu.
Scholfilet met morille en zeekraal

Kaj Landman presenteert een elegant visgerecht met een subtiele balans tussen zee en land. In deze bereiding wordt scholfilet langzaam gegaard in geurige beurre noisette, gecombineerd met morille, zeekraal en een romige saus op basis van garnalenpasta en limoen. Een smaakvolle creatie vol finesse en diepgang.
Gebakken paling met doperwtencrème

Deze verfijnde creatie van palingfan Martin Kruithof eert de ambachtelijke bereiding van paling. In dit gerecht combineert hij krokant gebakken paling met een fluweelzachte doperwtencrème, boemboe beurre blanc en gepofte wilde rijst voor extra textuur. Een elegant en smaakvol gerecht waarin klassieke en Oosterse invloeden samenkomen. Ingrediënten2 rauwe paling500 gram doperwt enkel gedopt1 baby paksoi3,5 […]
Snoekbaars uit Kagerplas met groffies

Een tussengerecht van Tante Kee waar de snoekbaars letterlijk uit het water komt waar het restaurant aan gevestigd is. Verser dan vers dus. Een sterk regionaal gerecht met groffies (augurken) uit Roelofarendsveen en paling uit Burgveen. 4 x 80 gram snoekbaarsfilet (op de huid gebakken) Voor de gekruide linzen Bereiding Bereid eerst de gekruide linzen. […]
Zeebaars met miso

Dit voorgerecht van zeebaars met miso, bouillon van kombu met shiitake en krokante sushirijst is een signatuur van de chef, die mede dankzij zijn gemaakte wereldreis Aziatische invloeden laat terugkeren in zijn keuken.
Snoekbaars met paling en watermunt

Een verfijnd visgerecht waarin zachte snoekbaars wordt gecombineerd met rokerige paling en frisse watermunt. De bouillon is helder en krachtig, met een verrassende rol voor gefrituurde kappertjes. Perfect in balans en ideaal als luxe voorgerecht. Ingrediënten400 gram snoekbaarsfilet (per portie: 100 gram)2 sjalotten150 gram watermunt5 dl visbouillon100 gram eiwit1 gerookte paling2 eetlepels uitgelekte kappertjes2 bospeentjes50 […]
Zeebaars met prei en sjalot-sojasaus

Een klassieker uit de keuken van Margo Reuten: zachte zeebaars met gestoofde prei, zeekraal en een rijke sjalot-sojasaus. Fijne smaken en een elegante opbouw maken dit tot een geraffineerd gerecht. Ideaal voor wie houdt van verfijnde eenvoud. Nodig voor de zeebaars Nodig voor de sjalot-sojasaus Bereiding sjalot-sojasaus Bereiding zeebaars Presentatie Verwarm de borden voor en […]