Risotto van spelt met tandoori en bloemkool

Een smaakvol vegetarisch gerecht met gekiemde spelt in plaats van rijst. De kruidige tandoori, romige bloemkoolcrème en frisse winterpostelein zorgen voor een mooie balans. Het kiemen van de spelt is optioneel. Onderaan het recept lees je hoe dat werkt. Speltrisotto Crème van geroosterde bloemkool Lookolie Winterpostelein Voorbereiden van de spelt De bouillon Crème van geroosterde […]
Rodebietenrisotto met appel, krenten en crème fraîche

Groenten in de hoofdrol in dit smakelijke tweesterrengerecht. Rode bieten zijn niet alleen gezond, mooi en erg lekker, ze zitten ook bomvol vitaminen en mineralen.
Ravioli ‘Maria do Céu’

Het ultieme signatuurgerecht van Michel van der Kroft, dat hij in ’t Nonnetje serveert als een ode aan zijn lieve vrouw en hun liefde. Ravioli ‘Maria do Céu’ gevuld met een lopende Portugese schapenkaas ‘Queijo da Serra da Estrela’, spinazie, jonge courgette, getourneerde kastanjechampignons.
Spaghetti van asperges met kokkels

Asperges in een verrassende vorm: als spaghetti, gecombineerd met zilte kokkels en kruidige coulis. Sousvide bereid voor maximale smaakbehoud, geserveerd met krokant zuurdesembrood. Een innovatief voor- of tussengerecht met flair. Nodig voor het gerecht Voor de spaghetti Voor de coulis Voor de Kokkels Dresseren: Mijn tip: asperges en andere groenten nooit blancheren. Eerst is er […]
Crème karamel van pastinaak

Een op en top Nederlandse groente speelt de hoofdrol in dit smakelijke gerecht. En voor wie Niven Kunz een beetje kent, is dit geen verrassing. De chef laat zien waarom pastinaak onterecht wordt beschouwd als een vergeten groente.