Warme vruchten met honing, vanille-ijs en gepofte rijst

Een feestelijk nagerecht waarin warme seizoensvruchten worden gecombineerd met huisgemaakt vanille-ijs en krokant gekarameliseerde rijst. De friszure frambozencoulis brengt balans in het zoete geheel. Een creatie van Martin Kruithof die het hele jaar door verrast door mee te wisselen met het fruit van het seizoen. Benodigdheden Vanille-ijs recept Gekarameliseerde rijst recept Verse frambozencoulis recept Warme […]
Aardbeiendessert met gouden parels

Dit spektakelstuk combineert romige wittechocolademousse, frisse aardbei en een luchtige sabayon. De gouden parels en suikerschotsen zorgen voor een wow-effect op het bord én aan tafel. Een feestelijk dessert dat smaakt én schittert. Benodigdheden en bereiden wittechocolademousse Kook de room en boter op en laat de gelatine hierin oplossen. Klop het eiwit en de suiker […]