Snoekbaars met paling en watermunt

Een verfijnd visgerecht waarin zachte snoekbaars wordt gecombineerd met rokerige paling en frisse watermunt. De bouillon is helder en krachtig, met een verrassende rol voor gefrituurde kappertjes. Perfect in balans en ideaal als luxe voorgerecht. Ingrediënten400 gram snoekbaarsfilet (per portie: 100 gram)2 sjalotten150 gram watermunt5 dl visbouillon100 gram eiwit1 gerookte paling2 eetlepels uitgelekte kappertjes2 bospeentjes50 […]

Zeebaars met prei en sjalot-sojasaus

Een klassieker uit de keuken van Margo Reuten: zachte zeebaars met gestoofde prei, zeekraal en een rijke sjalot-sojasaus. Fijne smaken en een elegante opbouw maken dit tot een geraffineerd gerecht. Ideaal voor wie houdt van verfijnde eenvoud. Nodig voor de zeebaars Nodig voor de sjalot-sojasaus Bereiding sjalot-sojasaus Bereiding zeebaars Presentatie Verwarm de borden voor en […]

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.