Nieuws

Central Park Voorburg treedt toe tot Relais & Châteaux

Boutiquehotel en restaurant Central Park in Voorburg treedt toe tot Relais & Châteaux, een vereniging van individueel beheerde luxehotels en -restaurants. Tot de vereniging behoren onafhankelijke hoteliers en sterrenchefs die hun passie voor authenticiteit, gastronomie en gastvrijheid graag delen met hun gasten. 

Tamara Holwerda en SVH Meestergastheer Joey de Kruijf, mede-eigenaren van Central Park, zijn trots op de toelating. ‘Wij zijn enorm verheugd dat wij lid zijn geworden van deze geweldige organisatie. Doordat Relais & Châteaux kwaliteit en beleving garandeert, motiveert het ons des te meer om de hoge standaard die wij leveren aan ons gasten vast te houden en elke dag te verbeteren’.

Over Relais & Châteaux
Relais & Châteaux is een vereniging van individueel beheerde luxehotels en -restaurants, opgericht in 1954 in Frankrijk. De groep telt momenteel ongeveer 580 leden in 68 landen op vijf continenten. Voornamelijk vertegenwoordigd in Europa, groeit de vereniging ook in Noord-Amerika, Azië en Afrika.

Joey en Tamara zijn sinds 2017 mede-eigenaar van Central Park en zijn continu in ontwikkeling om het niveau van Central Park te verhogen. Zo zijn recentelijk de hotelkamers compleet gerenoveerd, waarmee zij hun eigen stempel hebben gedrukt op het interieur. Hierbij is een luxe sfeer gecreëerd die doet denken aan Parijs, met klassieke kleuren en materialen, romantische details en allure.

Eerder al werden het restaurant, de keuken en de receptie van Central Park onder handen genomen, waarmee de ambiance en de verfijnde allure van het monumentale pand nog beter tot zijn recht komt. De rijke geschiedenis van het pand is er nog goed voelbaar en benadrukt de luxe uitstraling van het hotel – restaurant, waar kan worden genoten van de hoogstaande service en een culinaire beleving.

De keuken onder leiding van Chefs Tim Bood & Hette Hettema neemt de gasten mee in de producten die het seizoen te bieden heeft, die zij tot de mooiste gerechten verwerken. De hierbij met zorg samengestelde wijnkaart van Central Park, die onder leiding van SVH Meestergastheer Joey de Kruijf voor de tweede jaar op rij door Wine Spectator is beoordeeld met de Best of Award of Excellence, zorgt voor een gastronomische totaalbeleving. 

Over Central Park
Central Park is een boutiquehotel en restaurant, gevestigd in een 18e -eeuws rijksmonument dat de toepasselijke naam Vreugd en Rust draagt. Central Park is gelegen in de groene omgeving van Voorburg, een voorstad van Den Haag. Het boutiquehotel en gelijknamige restaurant bieden kwaliteit van de bovenste plank.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Tien jaar De Nieuwe Polderkeuken: omgeving als inspiratiebron

Volgend artikel

Zomertheater in buitenlucht bij Kapellerput in Heeze

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.