Cees Helder even terug in Amsterdam met driegangenmenu

Cees Helder keert tijdelijk terug bij restaurant Thijs by Dikker & Thijs in Amsterdam. Nederlands eerste driesterrenchef verbindt vanaf 15 december het verleden met het heden in een exclusief driegangenmenu. Het ‘Cees Helder-menu’ is twaalf dagen beschikbaar voor 39,50 euro per persoon.
Bijna vijftig jaar nadat Cees Helder lammeren leerde uitbenen op de Prinsengracht 438 in Amsterdam, keert Nederlands eerste driesterrenchef terug naar zijn culinaire basis.
Thijs by Dikker & Thijs
In het nieuwe Thijs by Dikker & Thuis verbindt hij vanaf 15 december het verleden met het heden met een exclusief driegangenmenu.
Exclusief menu
Gedurende twaalf dagen is het ‘Cees Helder-menu’ beschikbaar voor 39,50 euro per persoon, inclusief aperitief.
Parkheuvel
De gerechten bevatten de signatuur van de chef die in het Rotterdamse Parkheuvel drie Michelinsterren kookte.
Reserveren
Op de premièreavond presenteert Cees Helder persoonlijk zijn gerechten. Reserveren kan via de website van Thijs by Dikker & Thijs of door het sturen van een e-mail naar info@thijsbydikkerenthijs.nl.