Nieuws

Camille Oostwegel: ‘Château St. Gerlach is blij met classificatie’

Château St. Gerlach in Valkenburg is sinds kort een vijfsterren superior hotel, internationaal de hoogst mogelijke hotelclassificatie. Het hotel in Zuid-Limburg, onderdeel van Oostwegel Collection, is daarmee het eerste vijfsterren superior hotel in Limburg. Dus belden we met Camille Oostwegel, eigenaar van de Oostwegel Collection.

Hotels met een vijfsterrensterren superior classificatie staan garant voor absolute topkwaliteit op het gebied van service, comfort en de aangeboden faciliteiten. Château St. Gerlach beschikt over 59 hotelkamers die nu dus beschikken over het vijfsterren superior predicaat, en 55 hotelappartementen. Eigenaar Camille Oostwegel geeft antwoord op onze vragen.

Wat houdt vijf sterren superior precies in en hoe blij zijn jullie hiermee? 
‘Het is een optelsom van allerlei faciliteiten en services die het hotel biedt. We zijn er blij mee, omdat we het eerste vijfsterren superior hotel in Limburg zijn. Dat toont aan de gasten bij ons in goede handen zijn.’

Wat betekent dit voor de gast en wat merkt de gast er concreet van? 
‘De gast verblijft in volledig gerenoveerde kamers met alle moderne gemakken. Daarnaast biedt het landgoed een Spa & Wellness, twee restaurants, vergaderfaciliteiten en natuurlijk ons fijne team dat middels intuïtieve service een betekenisvolle ervaring biedt.’

Als ik een vijf sterren superior-kamer boekt, wat adviseer je ons dan om te bezichtigen in de regio? 
‘Er is ontzettend veel te zien en doen; van de wijnroutes tot de geweldige musea. Als onderdeel van het meenemen van de gast door de regio hebben we op onze website een speciale pagina ingericht: https://www.oostwegelcollection.nl/events-experiences/#blocks-events. Ook is Château St. Gerlach een prachtige plek om gastronomisch op ontdekkingsreis te gaan in de regio. Zowel op het landgoed bij Les Salons als bij restaurants in de buurt zoals Château Neercanne en Brut 172.’

Lees ook:
Prijs voor Château St. Gerlach in Valkenburg
VIDEO: Château St. Gerlach wordt verbouwd (2016, met Camille Oostwegel senior)
BLOG: Maastricht is onthaasten om de hoek

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ Green en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Prijsvraag: raad het vlees en win een Tomahawk!

Volgend artikel

Emile van der Staak: ‘Kweekvlees in fine dining is complex maar veelbelovend’

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.