Vacatures

De Burgemeester zoekt souschef en medewerker bediening

Vacature – Restaurant De Burgemeester in Linschoten heeft twee vacatures. Het toprestaurant in de driehoek Utrecht-Rotterdam-Den Haag zoekt een souschef en een medewerker in de bediening.

Souschef
‘We zoeken een jonge, gemotiveerde, gedreven en gepassioneerde souschef met gevoel voor teamspirit. Met deze souschef willen we knallen en een volgende stap maken. Hij of zij is samen met het team verantwoordelijk voor productontwikkeling en kan het keukenteam aansturen’, licht chef-kok en eigenaar Sander Spruijt toe.

Parttime medewerk(st)er bediening
Voor de bediening zoekt De Burgemeester een parttime medewerk(st)er voor ongeveer 21 uur in de week op de dagen dinsdag en zaterdag, en een wisselende doordeweekse dag in overleg. De bediening staat onder leiding van eigenaar en gastvrouw Anne Hövels.

Restaurant De Burgemeester is gelegen in het goed bereikbare Linschoten op 20 minuten rijden van Utecht. Het restaurant geniet al jarenlang een goede bekendheid, ook ver buiten het Groene Hart. De Burgemeester is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique en heeft een puur, gastvrij en bruisend karakter.

Wil je werken bij De Burgemeester? Stuur dan een e-mail met CV en motivatie naar info@deburgemeester.nl. Kijk op www.deburgemeester.nl voor meer informatie over het restaurant.

Vorig artikel

Foto’s opening FG Okonomiyaki Bar van François Geurds

Volgend artikel

Witte truffel en Barolo-wijnen bij Roberto’s Restaurant Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.