Nieuws

Brasserie van Golden Tulip hotel Central in ‘s-Hertogenbosch opent tijdelijk terras

De brasserie van Golden Tulip Hotel Central opent binnenkort een tijdelijk terras achter de oude stadsmuur uit 1635 bij het Herman Moerkerkplein. Het is een unieke en verrassende plek in de karakteristieke omgeving van de Brabantse binnenstad.

Brasserie Cé van Golden Tulip Hotel Central breidt komende zomer uit met een terras genaamd Cé bij Dieske. Vanaf woensdag 19 mei is de Bosschenaar gedurende 3,5 maand van woensdag tot en met zondag welkom op het tijdelijke terras van Brasserie Cé. Het terras is omringt door historische stadsmuren die ‘s-Hertogenbosch rijk is.

Ondanks dat het terras tijdelijk geopend is, creëert hoteldirecteur Karin Rademaker een artistieke en unieke plek om te genieten. ‘Al is het maar 3,5 maand, dit is zo’n unieke plek, heerlijk beschut en in de zon tussen 12 en 18 uur dat moet je gezien en beleefd hebben’, aldus Karin Rademaker. Tevens worden er, in relatie met het afgelopen surrealistisch jaar, verscheidene Jeroen Bosch elementen toegevoegd aan het historische terrasdecor.

Golden Tulip Hotel Central weerspiegelt deze zomer de juiste balans tussen de mooie geschiedenis van ’s-Hertogenbosch en de eigentijdse stad. Naast de aandacht voor historie en kunst heeft de klassieke kaart van Brasserie Cé ruimte gemaakt voor vegetarische en vegan gerechten. De keuken werkt met lokale producten, maar geven de moderne gerechten toch een internationaal tintje.

Over Golden Tulip Hotel Central
Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch is een vier-sterren hotel met in totaal 125 kamers en een luxe penthouse. Het hotel kent een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. Het verhaal van een bijzondere dynastie van hoteliers in een bijzonder pand.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Golden Tulip Zevenbergen opent nieuw restaurant

Volgend artikel

Blog: sensationele smaakveranderingen bij wijn-chocoladeproeverij

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.