Vacatures

Brass Boer Thuis Zwolle zoekt chef de partie en medewerker bediening

Vacature – Na Brass Boer Bonaire openen Thérèse en Jonnie Boer op 27 april hun tweede Brass Boer. Voor Brass Boer Thuis in Zwolle zoeken de ondernemers. Ook eigenaren van driesterrenrestaurant De Librije, een (aankomend) chef de partie en een medewerker bediening.

Bij Brass Boer Thuis wordt wat betreft de gerechten dezelfde stijl doorgevoerd als op Bonaire, maar dan met ingrediënten uit deze regio. Een brasserie bistro ‘nieuwe stijl’ in hun thuisstad Zwolle.

Inhoud functie chef de partie
Als aankomend chef de partie beschik je naast een passie voor koken over een hoge mate van zelfstandigheid.

Hierbij let je op de kwaliteit en versheid van de gebruikte producten en is het belangrijk dat het eindproduct optimaal is in smaak en presentatie. Verder heb je een dienstverlenende instelling.

Werkzaamheden

 • Bereiden van gerechten en gedeelten van gerechten volgens recept en planning;
 • Daarbij toezien op de kwaliteit van de werkzaamheden van eventuele leerlingen en op de naleving van de hygiënevoorschriften;
 • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en -machines;
 • Assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen.

Profiel

 • Mbo-niveau 3-4 werk- en denkniveau;
 • Kennis van HACCP;
 • Op de hoogte van verschillende kookstijlen, gerechten en bereidingswijzen;
 • Productkennis;
 • Zelfstandig;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Stressbestendig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk).

Inhoud functie medewerker bediening
Door jouw ervaring in de bediening in combinatie met jouw vakkennis en creativiteit zorg jij ervoor dat onze gasten een heerlijk moment beleven. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionele manier.

Profiel
Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over mbo werk- en denkniveau en is ervaring in de bediening een absolute must.

Je bent gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier. De woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit zijn op jou van toepassing.

Aanbod
Wij bieden een fulltime functie (medewerker bediening mag ook parttime) in een dynamische werkomgeving. Werktijden kunnen zowel overdag als ’s avonds zijn.

Procedure
Mail je cv en motivatie naar personeelszaken@brassboerthuis.nl. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Adresgegevens
Brass Boer Thuis
T.a.v. Afdeling Personeelszaken
Nieuwe Markt 21
8011 PG Zwolle
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Emmy Stoel van Hotel Okura naar Legend The Grand Amsterdam

Volgend artikel

La Belle Source bij Landgoed Groot Warnsborn is een fijn culinair adres

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.